This job description is in Swedish only. If you need an english job description or have any questions please contact Jessica Tjäder.

Vi behöver förstärka vårt redan starka Förvaltningsteam med ännu fler drivna och skickliga kollegor. Just nu söker vi en Hyresadministratör till vårt kontor i centrala Stockholm.

Savills är en organisation som präglas av en entreprenörsanda. Det är en platt organisation där det är högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

I din roll som hyresadministratör kommer du att arbeta självständigt med hyresadministration för dina kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Kontinuerlig kontakt med ditt team, hyresgäster, kunder samt myndigheter avseende löpande hyresärenden.
  • Ansvara för att lägga in hyresavtal, uppsägningar och överlåtelse i hyressystem.
  • Vidarefakturering av olika kostnader till hyresgästerna.
  • Hantera avisering, registrering av inbetalningar och hyresreskontra
  • Ansvara för omsättnings och driftsavräkningar
  • Inkassoärende och kontinuerlig kontakt mellan inkassobolaget, förvaltare och kunden
  • Hantera uppsägningar, störningar och olovlig andrahandsuthyrning

Personliga egenskaper och erfarenheter

Till den här tjänsten söker vi dig som trivs med ett administrativt arbete. Erfarenhet av hyressystemet Vitec är meriterande.

Vi vill att du har en relevant utbildning, men erfarenhet och rätt person är viktigt för oss. Utbildning inom ekonomi och hyresjuridik ser vi som en fördel. Du behöver vara en van användare av Office-paketet, framför allt av Excel, och har sannolikt arbetat i något hyressystem.

För att komma till din rätt i denna tjänst bör du ha en god kommunikativ förmåga, vara ödmjuk och professionell. Du bör också vara strukturerad, noggrann och trivs i en konsultorganisation med många kunder.

Ansökan

Skicka din ansökan till karriar@savills.se och märk din ansökan ”Hyresadministratör”. Intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av vår, Gruppchef hyresadministration, maud.chanteau@savills.se

Om Savills:

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 35 000 anställda i över 600 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetsförvaltning , fastighetstransaktioner, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, projektledning och drift. Läs mer på savills.se.